Utopia Balcanica

CORBU şi Blana con Dios, chiar acum la Iaşi şi la Suceava

Prietenul nostru Sergiu “Corbu” Boldor, despre care vă tot spamez când ţine cântări cu proiectul CORBU, se plimbă zilele astea prin Moldova cu alt spectacol concept pe care l-a înjghebat împreună cu Luiza Matilda Mitu.

Nu vă mai explic ce cântă Corbu, că dacă aţi făcut mulţi purici pe-aici pe blog, sigur v-a trecut pe la urechi cel puţin o dată.

Despre Blana con Dios, Sergiu şi Luiza spun că nu e un concert, nici un performance, nici stand-up, ci starea 23, starea de graţie a artistului. Io-s un om simplu şi nu mă pricep la numerotarea stărilor de graţie, dar ştiu că acest mustăcios face muzici frumoase şi o să vă umple de energie pozitivă.

Când, unde?

Azi, 2 octombrie, la ora 7 şi 23 minute, la Teatrul din Stejari (Iaşi).

Mâine, 3 octombrie, la 3:23 după-amiaza, la Biblioteca “I. G. Sbiera” din Suceava.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net