Utopia Balcanica

Încă 10 zile să sprijinim un scurt-metraj adorabil, desenat de mână, cu umbreluţe

Ups, mai sunt 10 zile şi le-am promis fetelor că dau şi eu vestea mai departe şi au să mă tragă de urechi fiindcă sunt puturos!

Uite vestea: vechea noastră prietenă Diana şi colega ei Kèota şi toţi colegii lor de la întreprinderea pan-europeană Moukda Production trudesc din greu la Umbrellas, un scurtmetraj animat totalmente adorabil, desenat de mână, fără dialog, plin de simboluri, despre relaţia copil-părinte într-o lume în care ploaia nu se mai opreşte niciodată.

Problema cu animaţia pe stil vechi e că te suge de un purcoi de resurse, pricină pentru care oamenii ăştia au decis să crowdfunduiască 20% din fondurile necesare. Cu ocazia asta, dacă n-aveţi ce face cu nişte mărunţiş după ce l-aţi susţinut pe Vasile pe patreon şi vreţi să faceţi încă oleacă de mecenat,

campania de Kickstarter a micului film Umbrellas e aici şi vă puteţi alege şi cu nişte recompense drăguţe. Plus că, răsfoind acolo, poate vă veţi lămuri care-i povestea mai bine decât v-am lămurit eu.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net