Utopia Balcanica

Încă 10 zile să sprijinim un scurt-metraj adorabil, desenat de mână, cu umbreluţe

Ups, mai sunt 10 zile şi le-am promis fetelor că dau şi eu vestea mai departe şi au să mă tragă de urechi fiindcă sunt puturos!

Uite vestea: vechea noastră prietenă Diana şi colega ei Kèota şi toţi colegii lor de la întreprinderea pan-europeană Moukda Production trudesc din greu la Umbrellas, un scurtmetraj animat totalmente adorabil, desenat de mână, fără dialog, plin de simboluri, despre relaţia copil-părinte într-o lume în care ploaia nu se mai opreşte niciodată.

Problema cu animaţia pe stil vechi e că te suge de un purcoi de resurse, pricină pentru care oamenii ăştia au decis să crowdfunduiască 20% din fondurile necesare. Cu ocazia asta, dacă n-aveţi ce face cu nişte mărunţiş după ce l-aţi susţinut pe Vasile pe patreon şi vreţi să faceţi încă oleacă de mecenat,

campania de Kickstarter a micului film Umbrellas e aici şi vă puteţi alege şi cu nişte recompense drăguţe. Plus că, răsfoind acolo, poate vă veţi lămuri care-i povestea mai bine decât v-am lămurit eu.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net