Utopia Balcanica

Concurs! De alegerile astea, dăm un Stat Paralel celui mai soroşist dintre reptilieni

V-am povestit deunăzi despre Zestrea, jocul de societate românesc extrem de puternic ancorat în trecut, dar ce-ar fi dacă v-aş spune că există un joc de societate românesc extrem de puternic ancorat în prezent?

Prietenii mei reptilieni care controlează planeta au dezvoltat, în urma evenimentelor cu puternică tentă soroşistă din 2017-18, acest joculeţ care se cheamă Statul Paralel.

N-are sens să vă explic mecanica jocului, că e un fel de Mafia / Killer predă-te! / Werewolf / Secret Hitler. Dar cu figuri neaoşe, pe care siiiiigur le vei recunoaşte dacă n-ai trăit în sihăstrie pe vârful Giumalău în ultimii ani.

Distracţie pentru toată familia. Poate mai puţin pentru bunicul care e ocupat cu Antenele.

M-a amuzat foarte tare prima versiune, care avea 30 de personaje într-o cutiuţă adorabilă de tablă, dar fiindcă-s puturos şi amânagiu am uitat complet să vă şi povestesc despre ea. Cu toate astea, reptilienii masoni nu s-au supărat pe mine şi iată-mă pus în faţa evoluţiei întregului balamuc: Statul Paralel 2. Cu un look nou, personaje noi, cărţi de personalitate proaspete şi o mie şi ceva de combinaţii posibile în care să salvezi democraţia originală de asaltul soroşiştilor.

Cine vrea ca tentaculele politicii dâmboviţene, cu ficuşi îngrijoraţi şi vrăjitori preafericiţi, să-i acapareze şi serile de jocuri cu prietenii poate să urmărească Statul Paralel pe facebook şi să pună mâna pe el cum intră în stoc.

Ah, şi concursul e cam aşa!

Concurs concurs concurs. Pe scurt, bosulică, comentează aici (în disqusu’ de mai jos) care crezi că va fi rezultatul turului 2 al alegerilor prezidenţiale. Adică cine crezi că va fi noul preşedinte al României, şi cu ce scor (rotunjit la %). Adică pe cine bombănim cinci ani de acum încolo. Cel mai apropiat câştigă! Dacă mai mulţi au dat acelaşi rezultat, doar ăla care l-a dat cel mai devreme câştigă. Sau ăla care l-a dat cu zecimale. Sau cu sutimi. Sau vedem noi.

Ce câştigă? Un set de Statul Paralel 2, pentru că e clar că are pile la Soroş.

Voi ţine cont de toate pronosticurile făcute până sâmbătă, 23 noiembrie, inclusiv. Nu vă editaţi propriile comentarii pă disqus că se vede. Rămâneţi pe-aici în preajma rezultatelor finale, ca să vă revendicaţi binemeritatul cadou.

Iaca şi un video de la prietenii mei reptilieni (că SP2 e atât de freş încât nici la mine n-a ajuns încă).

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net