Utopia Balcanica

Mixtape-ul lui Hanuman e nou-nouţ şi e repăreală cinstită

Săptămâna asta care tocmai se termină, noul nostru prieten Hanuman a lansat şi mixtape-ul despre care ne-a povestit astă toamnă la o bere.

Îl găsiţi pe iutub. (Curând şi pe spotifai, fraţii mei întru ascultat muzică în metrou.) Se cheamă Flow Eclectica, conţine nişte bucăţi pe care le ştim…

…nişte bucăţi pe care nu le-am mai auzit niciodată…

…şi chiar şi un videoclip, pentru piesa IUSTITIA.

Eclectic, într-adevăr, dar de la un cap la altul repăreală cinstită, iar vocea super-versatilă a lui Claudiu îl ajută să ne arate pe ici, pe colo, un colţ de Getto Daci, o tuşă de Da Hood, un praf de Sălăjan-gangsta-rap. Refreshing să ştii că mai alege cineva şi alte cărări decât să imite Şatra BENZ. (Deşi nici aia nu-i o cărare uşoară.)

Cine ascultă atent ar putea fi amuzat de faptul că, aşa, ca un fel de plimbare prin istorie, Eclectica asta începe cu Lasă-mă să mă prezint, o bucată ruptă parcă dintr-un Sud Stil 2004 (cu un negativ din ’98 de la IAM) – şi se termină în coadă de peşte cu Fericit, un rap cântat, cu autotune cu tot, în zona Kanye meets Puya meets… nu ştiu, Ţapinarii cre’că. De câte ori scriu despre muzică vorbesc prostii.

Rezumat: Flow Eclectica e mixtape şi e nou. Nu asistăm încă la naşterea vreunei legende, Breaza nu e încă Tecuci dar băeatu’ Hanuman a făcut ceva decentuţ şi nu puteam să nu vă scriu şi vouă chestia asta.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net