Utopia Balcanica

Muzici noi: Corbu dresează demonii să danseze (with a little help from his friends)

Nici Sergiu “Corbu” Boldor, prietenul nostru scripcar de pe acoperişul deluros al ţării, n-a stat degeaba în izolare. Ba chiar, după o serie întreagă de experimente ambientale şi o demenţă cu păpuşi, s-a întors în universul fantasy-împădurit, cu şamani şi druizi, de unde-şi trage şi numele.

Tot de acolo, dar şi din romanul Haiganu. Fluviul şoaptelor al lui Marian Coman, vine bucata asta onirică, frumos curgătoare, extrasă de pe următorul EP al lui Sergiu.

Florin Chirilă şi Valerio di Natale s-au alăturat corbului nostru la diferite soiuri de chitară, Alexandru Maxim a asigurat animaţia aia discretă iar Marius Pop de la Rootz a mixomasterizat toată treaba.

Mulţam fain şi Luizei Mitu (îngerul păzitor al proiectului) care-mi trimite mereu veşti pe calea corbului, exact cum făceau în Game of Thrones.

Urmăreşte CORBU pe feisbuc pentru alte croncănituri demonice, dar fermecătoare.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net