Utopia Balcanica

Muzici noi: apocalipsa după Nea Manciulea şi Manipulatorii

Un proiect năşit de Florin Dumitrescu în pandemie, care își propune să nu se mai dea după deget cu chestii pretențioase soft sau indie-rock, fiindcă oricum le ascultă din ce în ce mai puțină lume? N-avea cum să nu mă topească.

Sfârşitul lumii cu vulcani dezlănţuiţi (deşi, dacă eram şi io pompier ca Dan Manciulea, nici mie nu mi-era frică de lavă) şi acordeoane sintetice.

O felie inconfundabilă de Sarma rece, un vârf de cuţit de Spital de Urgenţă, un ciob din caseta aia găsită la ţară care are pe o faţă Şeicaru şi pe cealaltă Lambada. Nea Manciulea şi Manipulatorii. Aşteptăm episodul doi.

MANI.

PULA.

TORII. Hehe.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net