Utopia Balcanica

Studii aprofundate


Într-o notă mai serioasă, luaşi Bacu’ şi te întrebi deja care e următoarea etapă în viaţa asta palpitantă? Între 6 şi 16 iulie sunt înscrierile la admiterea 100% online pentru cele şapte facultăţi ale Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti.

855 de locuri la buget şi 300 cu taxă. Construcţii, instalaţii, drumuri, poduri, hărţi, măsurători, inginerii şi chestii care sună şmecher, ca mecatronică. Licenţe pentru softurile complicate care îţi trebuie. Internshipuri la firme mari. N-ai emoţii pe piaţa muncii ca noi, ăştia atehnici. Campusul e în Tei, în buza lacului. La doi paşi de cantină are Igor 50 de dozatoare de bere. Câteva străzi mai încolo de cămin face George burgeri.

Fără mişto, cred că e gheşeft.

Găseşti mai multe detalii şi o broşură pe site-ul dedicat întregii năzdrăvănii.

* ah, şi imnul ăsta glorios.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net