Utopia Balcanica

Recomandările săptămânii: 27 iulie – 2 august 2020

Luni, 27 iulie

NU TE-AI SĂTURAT de atâtea teorii ale conspiraţiei? Tot pachetul Deus Ex e la reducere pe Steam în perioada asta. Sunt interese mari la mijloc.


Marţi, 28 iulie

Modern Family – sau visul lui Al Bundy, dacă e să ne luăm după unele teorii – a ajuns pe netflix. Mai puţin ultimul sezon. Lejer, de vară.


Miercuri, 29 iulie

În loc de vacanţă în Scoţia putem să-l întâlnim pe cantautorul şi actorul Dan Healy (actualmente ascuns la Bucureşti din cine ştie ce motive) la Grădina Floreasca.


Joi, 30 iulie

Blast from the past: Ţapinarii se întorc mai ceva ca chiftelele pe plită în simpatica grădină de vară Flip Flop, pe Dacia.

Indie-folkul atât de ascultabil al lui YCCMD se manifestă în grădină la The Pub, la Universitate.

Fenomenul pop-rock al anilor 2010 – Robin and the Backstabbers – ne aşteaptă la Quantic.


Vineri, 31 iulie

Bardul Ovidiu Niculescu a pus cap la cap “Cântecele izolării” şi le aeriseşte la Berăria H.

Încântătorul trio instrumental Vasilev-Brutaru-Emilian cântă oleac’ de jazz manouche la The Pub. Energie pură.

José Almar şi chitara lui aduc Argentina la Londohome.


UPDATE: de la 1 august, posibil ca terasele să se închidă la 11 noaptea. Nu ştiu în ce măsură afectează asta evenimentele de mai jos. Trebe’ verificat.


Sâmbătă, 1 august

După ani şi ani, Teo, Vio şi Costel se întorc la cucurigu pe acoperişul Teatrului Naţional. (Care în zilele noastre e un acoperiş fancy-shmancy.)

Sau poa’ să ne facă Ilenush o tocăniţă de hribi în grădină. La VINO.


Duminică, 2 august

Diana Tudor şi Alexandru Burca bulevardează nişte franţuzisme retro la Grădina Sticlarilor.

Se deschide încă o clătitărie la Romană şi, în amintirea clătităriei de la Amzei de pe vremuri, sunt obligat să te anunţ de acest lucru.

K-pop party cu concurs de coveruri şi de playback la Quantic. Io m-am uitat numa’ la Jang-geum pe TVR2. Ăla nu e K-pop, cred.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net