Utopia Balcanica

Agenda săptămânii: 28 iunie – 4 iulie 2021

Miercuri, 30 iunie, Ana Cristina Leonte şi the BASH jazzuiesc în iarbă la Grădina Floreasca.


Joi, 1 iulie, Trei Beţivi împlineşte cinci ani. De când legendarii trei beţivi au readus la viaţă Fri Kulturul, care era tot Trei Beţivi numai că se chema Fri Kultur. Beri reci şi fancy, toată-lumea-ştie-pe-toată-lumea şi, conform tradiţiei, proiecţii istorice cu Pink Floyd. Unele lucruri nu se schimbă niciodată.

Tot joi, la mica rockotecă Retro Pub de la Lizeanu are loc prima cântare a anului, cu Şlagăr Busters, rock’n’rollitorii de şlagăre din vechime. Elvis (din Ştefan cel Mare) trăieşte.


Vaccinaţi şi/sau testaţi, puteţi să vă bucuraţi că Balkanik! n-a tras obloanele definitiv. Sâmbătă, 3 iulie, şi duminică, 4 iulie, o bucată din festivalul nostru preferat se întoarce în buricul târgului.

Balkanik Weekend se desfăşoară de data asta la Food Hood, pe Griviţei, între J’ai şi Calea Victoriei. Ne cântă veteranul Ionel Tudorache într-o seară şi Corina Sîrghi plus taraful americanului Shaun-Jean în cealaltă. Ne pun muzică Ligia (curatoarea festivalului nostru preferat) şi Eugen of Dirty Disco fame. Mai multe detalii pe feisbucul întâmplării.

Tot sâmbătă şi duminică, Şangri-La, proaspătul hubuleţ cultural de pe Olari, găzduieşte un yard sale. Un yardmaroc, dacă vrei.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net