Utopia Balcanica

Agenda săptămânii: 5-11 iulie 2021

Vecinul DENIS (of Cardinal/Fuck You! Dracu/Larvae fame) şi-a făcut un talk show nocturn de miezul zilei, cu garage rock, psihedelie şi metale. Lunar, pe Black Rhino Music. Primul episod s-a dat deja când eram eu prins în teleconferinţe, dar o să apară acuşi înregistrarea.

E cu temutul wrestler Iorgu Agressor, probabil cel mai temut wrestler român pe nume Iorgu din întregul univers.


Miercuri, 7 iulie, Nea Vasile şi taraful său de la Mârşa cântă la Green Hours. Nea Vasile e irepetabil.

Tot miercuri e intrarea moka la Muzeul de Artă, la Muzeul Colecţiilor de Artă, la Pallady şi la Zambaccian. Bonus, o expoziţie temporară C. D. Rosenthal şi una despre restaurarea picturilor împuşcate la Revoluţie.

Sau poţi să mergi pe seară, când se răcoreşte, la teatrul de vară din 23 August. Posibil să fie acolo Teo, Vio şi Costel.


Grădina creativă Şangri-La Artistic Ground ne invită joi, 8 iulie, la repetiţia cu public a spectacolului de teatru-laborator “Nana nu caută sensul”. Şi la premieră sâmbătă, pe 10 iulie. Pe Olari, lângă Foişor şi calea Moşilor.

Tot joi, Ionuţ şi Alexa cântă coveruri (şi îşi caută nume pentru trupă) la Terasa Florilor, lângă Obor. Nu ştiu cum cântă Ionuţ şi Alexa, dar despre birt am auzit că-i onest şi prietenos.


Vineri, 9 iulie, începe ediţia a cincea a festivalului de film documentar antropologic Culese din Balcani. Ţine până duminică. Se întâmplă la Rezidenţa BRD Scena9 în zona Calderon-Rosetti. Dacă nu-i rost de plecat la mare, eu unul m-aş duce sâmbătă la Toate râurile se varsă în mare […].


Şi pentru că n-am mai avut de multicel o proiecţie la Trei Beţivi, duminică, 11 iulie, Tommy.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net