Utopia Balcanica

Agenda săptămânii: 30 august – 5 septembrie 2021

Joi, 2 septembrie, Ada Milea şi Bobo cântă la sala Amfiteatru, călare pe TNB.

Şi tot joi, duoul electronic Divine Astronaut se întoarce la Londohome.


Vineri, 3 septembrie, Andra Maria (aceeaşi Andra Maria din dov meraki), Andrei Petrache şi Adrian Neacşu cântă nişte jazz-duioşenii la AM Specialty Coffee lângă Piaţa Regina Maria.

Iar de vineri până duminică se întâmplă un târg de toamnă timpurie la MŢR. Produse de sezon, obiecte lucrate manual, antichităţi, ştiţi şi voi cum sunt târgurile acolo.


Dacă ai în dulap cel puţin o şapcă de la PORC, probabil ştii că în grădina Uranus are loc sâmbătă, 4 septembrie, nişte hip-hop cu CTC şi Deliric şi un cvartet de coarde. Io n-am, şi tot am auzit.


Duminică, 5 septembrie, Corina Sîrghi şi taraful lui Jean Americanu cântă la ROWA în Herăstrău.

Tot duminică, Iulia Heleanu (blues-rock-folk) te aşteaptă în curtea simpaticei hostelo-ceainării T5, pe dealul Mitropoliei.


Poate n-ai mai auzit de ani buni că îl cheamă Luca.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net