Utopia Balcanica

Agendutsa săptămânutsei: 13-19 septembrie 2021

Marţi, 14 septembrie, Trope – nişte alternativo-progresivi californieni – aterizează pe îndrăgitul nostru băruleţ Trei Beţivi.


Joi, 16 septembrie, Cosmin Dragomir lansează oficial “Curatorul de zacuscă” la Cărtureştiul de pe Academiei. Cu Cezar Ioan, Ciprian Muntele şi Mihnea Dumitru. O bucurie să-i auzi pă toţi la un loc vorbind despre ce-a făcut Dragomir.

Tot joi, Manciulea îşi lansează cel mai nou album folkish-social, Am înfrânt. În noul Club A (nu ştiu dacă are vreo legătură cu vechiul Club A) de pe Smârdan. Intrarea e moka.

Tot joi: YCCMD la Hidden, Taraful “Crescut pe muzică” la MŢR, Fără Zahăr la Grădina Urbană. Ce-aveţi frate cu joia?


Sâmbătă, 18 septembrie, Nidal Ştefan cântă din albumu’ Kingish, la Hidden. E smooth gagiul.


Prietena noastră Diana “Anadi” Oprea şi-a pictat mustăţi de Dali (nu ştiu care-i faza, ceva cu Casa de Papel, nu m-am uitat, încă n-am terminat remakeul ăla oribil după Dynasty) şi, mai important, a decis să-şi coboare din pod canalul de youtube.


Te-ai întrebat ce dumnezeului se întâmplă în Republica Moldova zilele astea? Ai un prieten moldovean care se hlizeşte la meme pe care nu le înţelegi? Vitalie ne-a povestit într-o postare lungă pe feisbuc care-i faza cu Natalia, Platon, Baghirov şi alte nume care nouă dincoace nu ne spun mare cîcat.


Hei, ştiţi ce n-am mai avut de multicel pe aici? Nişte funk turcesc de la My Analog Journal.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net