Utopia Balcanica

Garaj-rock de Titan şi picnic pe păşune. Agenda săptămânii: 16-22 mai 2022

În serile de marţi se joacă din nou whist la Have a Cigar. (Nu cred că te dă nimeni afară dacă preferi canasta.)


Bunul nostru prieten, vecin, colaborator şi cap-verde-din-terci-de-hârtie Daniel alias DENIS lansează în sfârşit albumul Miezul Nopţii Bucureşti. Cel mai zgrunţuros şi jilav şi autentic garaj-rock-punk de Titan. La Expirat, lângă Carol. Joi, 19 mai.

Pentru cine vrea şi mai mult DENIS (sau doar să scape de el mai repede cumpărându-i toată marfa), e şi un listening party la Trei Beţivi sâmbătă.

BTW, la Trei Beţivi s-a filmat o parte din videoclipul ăsta grozav în care puteam să fac şi eu figuraţie dacă nu eram plecat în vacanţă şi acu-mi pare rău şi-s trist, hei denis, ce-ar fi să mai filmaţi unul.


Vineri, 20 mai, Baiazid – noua mea febleţe în materie de dark trap (deşi, fie vorba între noi, îl prefer când muşcă din drâmba aia tribală şi îşi zice Ras Pacino) – îşi asamblează Capcana întunecată în bătrânul Underworld. Yo dawg, am auzit că-ţi plac capcanele întunecate aşa că ţi-am pus o capcană întunecată într-o capcană întunecată…

Tot vineri te aşteaptă Partizan la Uzina Coffee.

Şi tot vineri e o nebunie totală cu nişte nume mari ale lăutăriei (şi Ligia la butoane) în plin Ştefăneşti.


ŞlagărBusters? iată un nume pe care nu l-am mai auzit de ceva timp. Gaşca Veche, în curtea aia de pe Episcop Radu unde era cândva Varza? Iată alte nume pe care nu le-am mai auzit de mult. Sâmbătă, 21 mai, ŞlagărBusters la Gaşca Veche.


Deloc în ultimul rând, dacă e weekend, e Weekend Sessions la Grădina Botanică. Picnic pe păşune. Gustări proaspete, chilleală, aer, distracţie pentru copii, film, animaţii de la UNATC şi o grămadă de surprize muzicale.

Weekendul ăsta, printre mulţi alţii, i-am dibuit în program pe Mara şi Cauê – hai că îi ştii deja. Bosanova aia jucăuşă de vară care nu vrei să se mai termine niciodată.

Detalii şi bilete pe site şi cred că ne vedem acolo.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net