Utopia Balcanica

Pe chilleală (într-o lume luată de cap). Agenda săptămânii: 23-29 mai 2022

Păţanii punctuale:

Joi, 26 mai, în curticica paşnică a lui Hidden (sau înăuntru, dacă babele se ouă) ne cântă Ioana-Teodora Spînu, Albert Tajti şi Michael Acker – vox-pian-contrabas.

Am auzit că jam sessionul din Lloyds e chiar distractiv, aşa că e bine că se întâmplă şi vineri, 27 mai.

Sâmbătă, 28 mai, mult aşteptatul concert acustic al Sarmalelor Reci se desfăşoară la unde altundeva decât Trei Beţivi. În cadru intim, cu un şpriţ de vară.


Festivaluri şi festivăluţuri:

Sâmbătă şi duminică, 28-29 mai, În Grădina Botanică continuă chillăiala inimoasă de la Weekend Sessions. Informaţii şi bilete direct pe site. Uichendul ăsta, printre multe surprize plăcute, se pogoară între copăcei îndrăgitul ansamblu funky-robotic Retro Future şi indie-folkistul ăla cinstit din Ploieşti, YCCMD.

De vineri până duminică, pe Mătăsari are loc Femei pe Mătăsari nr. 10. Cu de toate, de la Impex la Corina Sîrghi la electro-nostalgica Gabriela Atanasov.

Iar pe insula din Fundeni (ăhău, ce ar putea deveni salba aia de lacuri dacă s-ar gentrifica mai repede!) se instalează, tot V-S-D, Iubim 2 Roţi de anul ăsta. Dacă guşti rockereală şi motoreală. Io nu cred că m-aş duce decât pentru Dirty Shirt, care-s rezonabil de hazlii, şi pentru insula în sine.


Ca să nu uit(ăm):

Bomboana aia de album de garaj-rock titănean, Miezul Nopţii Bucureşti al lui DENIS, e acum integral pe youtube ŞI pe spotifai, dar despre el o să mai vorbim zilele astea (şi dup-aia promit că te las în pace).

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net