Utopia Balcanica

Toropeală cu lăutari. Agenda săptămânii: 15-21 august 2022

Joi, 18 august, Funky Music Men fac atmosferă la Trei Beţivi, de parcă ar mai fi nevoie de atmosferă acolo. Funk, jazz, chilăială.

Tot joi, nea Vasile de la Mârşa vine la Green Hours să ne lămurească cum e cu puţul ăla cu cinci izvoare nepotabile de la Bolintinul din Vale.


Vineri, 19 august, Radu Umbreş pune muzică la Grădina Arthub, pe Budişteanu. 80’s italodisco şi prietenii săi.


Sâmbătă, 20 august, nidal ştefan ne indie-popeşte pe toţi. La Hidden. Frumos loc, frumos artist.


De joi până duminică, oamenii noştri de la Metropolis (ăia cu Balkaniku’, pentru prieteni) organizează în parcul Obor o năzdrăvănie care se cheamă Sounds of Summer – Jam in the Park.

Printre sunete: Karpov Not Kasparov, probabil cel mai mişto synth-pop est-european în viaţă. Meszecsinka, un dezmăţ avangard-balkan-folk din Ungaria. Proaspăt coptul Taraf Flamenco cu Ioana Tătăruşanu şi Lucas Molina.


Încă puţină toropeală şi gata. Mulţumim, E-An-Na, pentru videoclipul care ne-a trecut vara. Dinozauri în şlapi. Las-o pe mâine las-o pe mâine las-o pe mâine…

(În iad continuă să fie ca-n Ibiza.)

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net