Utopia Balcanica

Nu ştii ce să mai găteşti azi? Întreabă-l pe ChecGPT, primul AI de bucătărie 100% românesc

Dezvoltat în secret de o echipă de cercetători de vârf alcătuită din mine şi prietenul meu Alex, ChecGPT este primul AI românesc de bucătărie care are în componenţă o bujie de Dacie, reţele neurale avansate, un papuc desperecheat şi multă iubire.

Testele preliminare arată că ChecGPT poate furniza în 1-3 secunde un răspuns la veşnica întrebare “Eu ce mai gătesc azi”, având potenţialul de a uşura cu până la 94% viaţa oricărui/ei gospodar/dine sau bucătar/tărese.

Încearcă-l şi tu COMPLET GRATUIT, apăsând marele buton roşu de dedesubt. (Şi anunţă-ţi toţi prietenii pasionaţi de AI şi alte şmenuri dân astea tehnotronice.)


Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!
3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
maria
maria
7 months ago

vasile, păi dacă e cu iubire mă lipesc și io, dreac dacă îmi trăbă checGPT sau altu..

jeri
jeri
7 months ago

dude this is awesome

George
George
7 months ago

Asteptam si urmatorul AI, ChatCTP :D

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net