Utopia Balcanica

Zece feluri de oameni care (te) mănâncă la restaurant

Adriana Sohodoleanu cercetează gastronomia, nu doar mâncând-o, ci şi academic. Diana Popescu jurnaleşte cultural de când se ştie. Ţi-am mai zis eu de ele.

Îmi place să îmi imaginez că-s prietenele mele şi normal că m-am bucurat când m-au invitat să desenez nişte cartoline semihazlii pentru proiectul ăsta. (Btw, adineauri a fost şi Ziua Naţională a Gastronomiei şi Vinului.)

Bref, în urma unui proces aproximativ ştiinţific pe care Adriana l-a descris în postarea ei de pe febeu (adică pe baza inpuţului de la mai mulţi bucătari şi proprietari de restaurante) a ieşit o galerie cu 10 tipuri de consumator de restaurant.

P-ormă Diana le-a dat porecle şi le-a descris meteahna.

Eu le-am pus moţ cu un desenutz şi o bulă.

Iar tu, cititorule, posibil să fii (cel puţin în ochiul cârciumarului) unul din ăştia.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net