Utopia Balcanica

O sută dojdă mii: oameni suntem

Să zicem că Nelu i-a dat Iuliei o sută dojdă mii să-şi ia ţigări. (Mă rog, Nelu i-a dat Iuliei o sută dojdă mii să îi ţină bine şi ea şi-a luat ţigări, da’ hai aşa, de dragul memei.)

Dup-aia Iulia l-a tot fentat, i-a dat cu seen etc., etc. Ideea e că a trecut multă vreme (să zicem trei ani jumate) şi cei doi nu mai vorbesc deloc, mai ales că Iulia oricum nu era o prezenţă ultra agreabilă, se îmbăta, sărea la bătaie, chestii din astea care nu se fac.

Acuma Nelu ar cam avea şi el nevoie de o sută dojdă mii să-şi ia ţigări, că nu i-a mai ieşit de mult biletul, fmm Oţelul Galaţi şi Napoli. Şi se întâlneşte în faţă la ABC cu Valeria, care e foarte prietenă cu Iulia în ultima vreme, şi care fix azi are la ea o sută dojdă mii, s-a lăudat mai devreme pe tiktok.

Chiar dacă relaţia lor e cam rugoasă (au avut la un moment dat un litigiu pe un gard), Nelu şi Valeria sunt vecini şi un fel de rude prin alianţă. Ar fi ATÂT de urât din partea lui Nelu să-i ceară Valeriei ăia o sută dojdă mii de lei, în ideea că se înţelege ea dup-aia cu Iulia, că ele chiar sunt prietene şi se văd mai des? (Ştie tot satul faza cu Iulia, nimeni nu l-ar putea bănui pe Nelu că inventează.)

Io cred că ar fi OK, nu neapărat să fie pisălog şi agresiv da’ măcar să încerce. Hai bre Valeria, oameni suntem.

Adică, serios, dacă io aş datora o sută dojdă mii unui gagiu, şi prietenii mei (nu ştiu, Alex sau Tavi să zicem) s-ar întâlni cu ăla, sunt convins că m-ar acoperi şi ne reglăm noi dup-aia pe revolut. Clar. That’s what friends are for.

Păi şi atuncea, având în vedere că:
a) Rusia datorează României vreo 92 t de aur;
b) acum vreo doi ani, rezervele de aur ale Ungariei erau de cca. 94 t;
c) Rusia şi Ungaria sunt prietene şi se văd mai des,
nuş cum au pus ăştia problema aseară în PE dar numai mie mi se pare că e super simplu? Hai bre Viktore, oameni suntem.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Gheo
Gheo
4 months ago

Ba Vasile! Vezi ca nepota’tu ti.a dat bani de motorina avu 5-6 ani in bitcoin d.ala si n.ai stiut cum sa pui la peco. Ia vezi dau astia motorina acu l? daca nu v.b cu nepotu sa dea si el cash aa fie bine sa nu doara rau..

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net