Utopia Balcanica

Generează-ţi propria Poveste Adevărată cu Poliţişti folosind Înduioşarea Artificială™

Cu toţii am încercat sentimente nebănuite lecturând povestea emoţionantă a pisicuţei din Eforie şi alte snoave totalmente credibile de pe facebookul celui mai iubit minister de interne din România. Dar câţi, oare, am oprit o nanosecundă să ne întrebăm: băi, capul ingenios al lu’ vasile, oare cum se desfăşoară procesul creator din spatele acestor anecdote adorabile?

Mulţumită Înduioşării Artificiale™, acum nu doar că îl înţelegem, ci îl putem şi reproduce! (Nu, nu am clonat pisica, dar lucrăm şi la asta.)

Tot ce trebuie să faci e să apeşi Butonul Mare Roşu*, iar Înduioşarea Artificială va compila pentru tine o Lecţie de Viaţă 100% Verosimilă. (Rezultatele pot varia.)* Un model de Buton Mare similar cu cel folosit de îndrăgitul software civil ChecGPT.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!

În ultimă instanţă, poţi să iei şi un tricou.

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Viorel
Viorel
4 months ago

WOW! Functioneaza! incredibil!!

Tudorminator
Tudorminator
4 months ago

Genial! Să trăiești, Vasile!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net