Busuioc Automat 3000! Prima aplicaţie de sfinţit pentru Android (şi iPhone)

Ţi s-a întâmplat vreodată să îţi găseşti cablul de la căşti încâlcit ca dracu? Iaurtul din frigider băut pe jumătate? Roata dezumflată din senin sau ditamai rahatul pe talpă? Cauza nu poate fi decât una: ai draci!

Ştiai că un drac nealungat la timp poate invoca zeci de alţi draci şi chiar pe Scaraoţchi? Pericolul e real (*dacă crezi în draci)!

Până nu de mult, afurisirea dracilor dintr-o casă, maşină, barcă sau elicopter te costa o grămadă de bani şi nu dădea mereu rezultate. Totul s-a schimbat însă mulţumită Busuiocului Automat 3000: prima aplicaţie pentru Android cu care scapi de draci cât ai recita moliftele sf. Vasile.

busuioc

Gata cu vizitele repetate la biserică şi mirosul apăsător de tămâie! Prin simpla agitare, Busuioc Automat 3000 emană particule de har concentrat care nu omoară dracii, dar îi deranjează, iar aceştia îţi vor părăsi locuinţa, maşina, barca sau elicopterul aproape instantaneu.

Câteva detalii tehnice? Câteva detalii tehnice:
• Funcţionează pe orice telefon sau tabletă cu Android de la 4.0 în sus!
• E prevăzut cu dracometru de proximitate şi instrucţiuni viu animate!
• Creşti în rang pe măsură ce sfinţeşti chestii. Limita e cerul!
• Ajută la dezvoltarea muşchilor braţului şi spatelui!
• Sutana şi barba nu sunt incluse.

Atenţie: Busuioc Automat 3000 este realizat de cercetători independenţi şi nu este afiliat niciunui cult religios real sau fictiv. Nu este recomandat persoanelor alergice la busuioc. Poate alunga sau nu dracii în funcţie de câtă încredere ai în capacitatea lui de a alunga dracii. Producătorii nu sunt responsabili pentru eventualele păcate rezultate din utilizarea Busuiocului.

Serios, descarcă-l din Play dacă vrei un busuioc pe telefon Sau poate vrei varianta de iPhone

(Busuiocul a fost născocit şi desenat de subsemnatul şi programat cu măiestrie de prietenii mei de la Concept Apps, cărora le mulţumesc.)

Autor:

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au nici una.

Comentarii făţoase

44 comentarii pe stil vechi

 1. Cel Fără De Android

  Vrem și pentru Windows dom’le!

 2. Sfântul Lumia

  Merge și împotriva vampirilor, vârcolacilor și moroilor? Să nu fie ca Pulverizatorul cu Agheasmă, că ăla avea rază de acțiune limitată.
  P. S.: Să faceți un mix cu rugăciuni, un audiobook ceva.

  • Nu l-am testat pe moroi dar vampirul care a aterizat aseară în balconul meu a părut foarte deranjat de Busuioc A3000 şi şi-a luat zborul fără să mai apuce să sugă.

 3. Părintele Dronarie

  La viitorul update ar prinde bine câteva slujbe noi ca muzică de fundal.

 4. Hai si cu varianta pentru windows phone ! :D

 5. Cred că va fi destul de util în tandem cu aplicația culinară Chef Patrizia, care te învață cum să faci salata caprese ideală.

 6. dude

  vrem si pe android 2.3.6

  • Crede-mă, şi eu am android 2.3.6 şi mi-ar plăcea, dar cred că din punctul de vedere al programatorului e mai complicat.

 7. Florin

  Windoooows!

 8. Andrei Uix

  Ca sa fim siguri 100% ca au plecat dracii, nu e mai bine sa inmoi telefonul in apa inainte de sfintire? Poate ar fi bine sa faci si un buton pentru a transforma apa in aghiazma… Mult succes!!

  • Poţi folosi Busuioc Automat 3000 pentru a sfinţi orice fel de apă, dar nu răspundem pentru eventualele accidente dacă utilizatorul încearcă să meargă pe apa respectivă

 9. ela

  Excellent!

 10. Anonim

  Am windows phone si implicit am si draci. Am incercat sa-i alung, dar in zadar. Fie-va mila si faceti varianta si pentru amaratii cu Nokia!

 11. Adi

  pe ios? nu? :))

 12. muton

  Chiar daca la nivel global Windows Phone are o cota mititica,in Romanica se descurcă binisor la vanzari si cred ca ar trebui luata in calcul si o eventuală aparitie a aplicatiei pentru Windows.

 13. Alex

  o sa apara si pe iOS??

 14. Marina

  Il vrem si pe appstore!!!!!!

 15. mda

  IOS tot nu?

 16. IOS??
  SUNT FOARTE MULTI CARE AU IPHONE SI IL VOR:(

 17. Lucian

  Mir3000 aveti de gand sa scoateti? Mai sunt cam 600 de parlamentari care au nevoie sa se dea cu mir inainte de audierea pentru ridicarea imunitatii. Ganditi-va ce oportunitate!!!

 18. Hori

  BEST. APP. EVER!!!

 19. marfa

  Marfa. Super app.
  Mai am una pe iPhone care e funny: pitzymetrul
  Merge pe pitzipoance :P

 20. Arhidiaconul Andrei

  Ce tot spune tipul care ne ajuta sa sfintim

 21. Preafericitu Victor

  Dar pt enoriasii cei cu pacatul folosirii de BlackBerry, se poate? Ori telefoanele noastre se indreapta inspre vesnica osanda? :)

 22. Tipu ALA

  Bro, aveam un trip,fi atent vine un barbos d’asta comun, isi pune sutana si palarie de popa si cruce si merge cu busuioc din’asta automat 3000, prosteste babele ca e arhidiacon lvl 50 pe parohia lor si ca biserica acum s-a modernizat de cand cu scandalurile din ultima vreme, isi face omu stou’ pe acolo cu cantatu si cand sa plece le zice ca popii de acum numai au voie sa ia bani, ca doar daca taie chitanta si cu semnatura, dar ca popii adevarati nu iau ca e pacat si alea alea, o baga si pe aia cu iisus cu evreii la templu, si pac-pac, le bagi teapa la popi.

  Tare rau aplicatia coaie

 23. Mishoo

  Geniala aplicația, dar eu speram sa ajung “SUPER DANI PF” nu “Moș Craciun” :(
  Poate ajung măcar “Fantoma suprema” la lvl 30

 24. Anonim

  Dupa ce folosisem aplicatia busuioc 3000 se sparse telefonul e un semn de la dumnezeu !!!!!???

 25. Anonim

  Trebuie la urmatorul update sa faceti slujbe si sa sa punem luminari virtuale pentru vii,morti si pentru cei care dau bacu !
  Dar sa nu uit de poze cu moaste si icoane sa le pupam . Amin! ??????

Ecouri pe interneţ

 1. Prima aplicaţie de sfinţit pentru Android: Busuioc Automat 3000
 2. Video review: aplicația busuioc automat 3000 - TVdece
 3. 50 shades of grey | Pitici Gratis
 4. Aplicatia ”Busuioc Automat 3000” disponibila pe Android

Dă-ţi cu părerea

ecouri