Utopia Balcanica

Cinci mari români despre care ei nu vor să ştiţi

Nicolae Teslea, genitalul inventator român care a inventat extratereştrii şi wirelessul, nu a fost nici pe departe singurul mare român autentic şi pur despre care ei nu vor să ştiţi.

În exclusivitate, Institutul pentru Scoaterea Adevărului la Iveală “Utopia Balcanica” vă prezintă alţi cinci mari daco-români pe care sataniştii, iudeo-masonii, popoarele migratoare şi Illuminati şi i-au arogat pe nedrept. Dar noi, fraţi români, noi nu uităm. Nu trebuie să uităm. Uitarea este când nu mai ştii ceva ce ştiai la un moment dat, după cum zicea Octavian Paler.

Dacă aveţi informaţii despre alţi mari români despre care ei nu vor să ştim, sunteţi bineveniţi să contribuiţi.

5. Wolfgang Amadeus Mozart

Pe numele său adevărat Amedeu Moţatu, despre acest mare compozitor român, “Eminescu al muzicii”, se ştie că s-a născut la Salzburg (“Oraşul sării”, deci Slănic Prahova), unde îi plăcea foarte mult să meargă cu oile la păscut, deoarece aşa se încărca cu energie de la glia strămoşească.

Graţie măiestriei cu care doinea la fluier (“Flautul fermecat” vă spune ceva?), ciobănaşul Moţatu pleca deseori în turneu cu oile pe la înaltele curţi ale Europei. Chiar şi peruca pe care o purta, albă şi buclată, simboliza legătura lui Moţatu cu mioarele sale. A fost asasinat de rivalul său, manelistul iudeo-mason I. D. Sarrieri.


Mesajul profetic al tăbliţelor de la Tărtăria, bine ascuns în partiturile lui Moţatu.

4. Niels Bohr

Născut Nilă Zbor, marele om de ştiinţă român şi-a desfăşurat întreaga activitate în comuna Dăneasa din judeţul Olt, de unde şi greşeala mai multor biografi amăgiţi de draci, care îl prezintă drept “danez”.

Aflat într-o zi la Sarmizegetusa, Zbor a fost contactat de spiritele unor şamani geto-daci. Aceştia i-au explicat cum orbitează electronii în jurul nucleului: precum celelalte popoare în jurul Grădinii Maicii Domnului, România. A fost răsplătit cu premiul Nobel pentru fizică, pe care i l-a dedicat lui Petre Ţuţea, spre oroarea tuturor iudeo-masonilor aflaţi de faţă la ceremonie.


Modelul atomic al lui Bohr, inspirat de locurile sfinte ale Sarmizegetusei Regia!

3. Nelson Mandela

Pe numele său adevărat Grigore al lui Nelu Mandeal (deci “Nelson”), fostul preşedinte al Africii de Sud provine dintr-un străvechi neam de sudafricoromâni, o ramură a istroromânilor. Aceştia au traversat continentul negru acum mai bine de 2000 de ani şi au rămas cunoscuţi ca zuluşi, deoarece au părul încreţit (zulufi).

Sudafricoromânii au fost prigoniţi în secolul XX pentru originile lor dacice pure, dar după o excursie iniţiatică pe Ceahlău, Grigore “Nelson” Mandeal a reuşit să-i înfrângă pe iudeo-masoni şi să înlăture apartheidul. Cu altă ocazie, acesta a recitat în faţa tuturor sudafricoromânilor poezia “Decebal către popor” de George Coşbuc, dobândind astfel premiul Nobel pentru pace.


Stânga: român din Valea Jiului. Dreapta: Nelson Mandela. Trăsături ferme, româneşti.

2. George Washington

Însuşi părintele fondator al Statelor Unite avea origini româneşti, după cum relevă şi numele lui adevărat, Gheorghe Oaşington (“din ţara Oaşului”). A câştigat independenţa primului stat al dacilor din lumea nouă (aşa-zişii amerindieni erau de fapt daci care, folosindu-se de braţele lor vânjoase, trecuseră Atlanticul înot cu 2000 de ani înainte de Columb).

Ulterior însă, Gheorghe Oaşington a fost ucis mişeleşte de americani, care au falsificat apoi istoria, sub îndrumarea iudeo-masonilor, ca să pară că Statele Unite sunt ale lor, deşi ele sunt ale dacilor. Puţini români adevăraţi s-au ridicat de atunci împotriva americanilor, dar printre aceştia s-a remarcat cunoscutul român adevărat Tudor Chirilă, care i-a atacat în poemul eroic “Hotel Cişmigiu”.


Oaşington, copil, tăind legendarul cireş. Coincidenţă sau anticipaţia mitului lui Moromete?

1. Socrate

Pe numele său adevărat Vlăduţ, marele filosof era român (dac) dintr-o veche familie de oieri. Acesta a călătorit în Grecia pentru a-i converti pe localnici la cultul lui Zamolxe-Iisus, profetul dacilor ortodocşi. Pseudonimul literar “Socrate” şi l-a ales, spun unii, în cinstea locului său de baştină, satul Socrujeni din judeţul Botoşani. Alţi autori reputaţi afirmă însă că şi-ar fi luat numele de Socrate de la mama soţiei sale, care i-ar fi fost soacră.

Din păcate, conspiraţia iudeo-masonă (care voia să distrugă Dacia şi să înlocuiască cultul lui Zamolxe-Iisus cu satanismul) l-a constrâns să bea cucută.


Observaţi mimica şi gestica lui Socrate! Atât de asemănătoare cu ale unui alt mare român.

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

În cea mai mare parte, acest sait e opera unui singur om. Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, aş fi bucuros să fii clientul sau poate chiar sponsorul meu. Un asemenea gest te-ar umple de karmă GARANTAT. Scrie-mi!
21 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Alexandru Vlad
Alexandru Vlad
11 years ago

Îți spun cu toată sinceritatea care mi-o pot aduna într-o după-amiază de duminică: când ai de gând să postezi poze cu becali (da, lipsa majusculei e crunt de intenționată) trebuie să pui o avertizare mai mare decât cea de pe pachetul de țigări. Nu vreau să privesc fix după ce am mâncat și să strâng voma de pe tastatură. Merci

Petre Tutea
Petre Tutea
11 years ago

Si Petre Tutea arata cu degetul la fel, evident un descendent al lui Socrate, var indepartat cu oierul *link

Alexandru Vlad
Alexandru Vlad
11 years ago

Apropos, ia roagă-l pe Socrate să îmi găsească o dovadă de evoluție la becali după ce se uită la clipul ista de pe iutub : http://www.youtube.com/watch?v=bk41IwynOGs

Andrei
Andrei
11 years ago

Astept si continuarea cu alti daco-romani ortodocsi. Poate Napoleon (Leon/Leonas din Napoca, care era dintr-o buna parte) sau poate Bach (pronuntie gresita a Vlah) sau chiar ereticul de Martin Luther (Marinica Lutaru, tatal lui facea case de chirpici), trimis de ortodocsii daco-romani sa ii dezbine pe papistasi?

G
G
11 years ago

@ autori: Se pare ca aveti cam mult timp liber. Ce-ar fi daca v-ati lua un loc de munca, adevarat, si sa faceti si voi ceva util societatii? De “greieri” suntem satui!
Peace!

Vasile
Vasile
11 years ago

Ne bucurăm cînd cineva foloseşte pluralul majestăţii ca să ni se adreseze.

boemul
boemul
11 years ago

că bine zice punctul G, “autorii”-n mină să ne dea lumină! ca românul ăla adevărat de seamănă cu Mandela, căruia îi datorăm – laolaltă cu harnicii lui ortaci, îndreptarea României din ’90!

Oly
Oly
11 years ago

Cum ai putut sa-l uiti tocmai pe Nila Bratzvanjos, primul dac ortodox care-a calcat pe Luna? Un pas mic pentru om, un pas mare pentru marea natiune dacica!

Andrei
Andrei
11 years ago

Si Cristinel Columbeanu care s-a dus spre India sa caute minore?

al_core
al_core
11 years ago

ei, da’ câți or mai fi dintre aceștia ce duc mai departe cu mândrie numele de român și ne fac mândri de neamul nostru, dar nu sunt cunoscuți din cauza conspirației iudeo-masonice!
pe doi dintre ei, veri primari, i’am amintit eu aici., întru pururea aducere aminte!

vbbv
vbbv
11 years ago

Si Alberto Ainstainovescu din Adjud? care asculta manele si subit a descoperit teoria relativitatii….

Andrei
Andrei
11 years ago

Lol, am gasit una pe bune, John DeLorean, inginer pe la General Motors, producatorul faimoasei masini din seria Back to the Future si traficant/consumator de droguri, a fost fiul imigrantului Zaharie Delorean, care era de pe langa Alba.

ratonbox
ratonbox
11 years ago

Sigur nu era nascut la Ocna Sibiului, nea Amadeu Motatu asta?

Unnoom
Unnoom
11 years ago

Michael Jackson stra-stranepotul unor imigranti daci… numele de familie original fiind Jaratec (probabil ca ii placea gratarul) care au fugit in timpul dictaturii lui Antonescu in Africa.

vbbv
vbbv
10 years ago

Si Lionel Messi ? Care vine de la Ionel Mesageru,fiul lu’ Ionica Mesageru si lu Politia Barcina , amandoi din Scoarta , judetu’ Gorj. Daci adevarati!

Messi are fizicul tipic olteanului mic cat prazu.

Carton
Carton
10 years ago

Cristiano Ronaldo de la Cristinel Rotundu , cocalar de Strehaia , fiul raposatului Balonu de Aur.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net