Utopia Balcanica

Mă vinde!

(Update: s-a dat.)

Salut, sunt Vasile Oficial Chiar El şi am hotărât să dau cadou unui cititor acest minunat Ford Fiesta argintiu-albăstrui din 2007 despre care am mai scris.

A aparţinut unei bătrânici care a mers cu el într-o duminică 80.800 km (reali) până la piaţă, pentru că nu avea un simţ al orientării prea grozav. Mă rog, înţelegeţi voi, a fost luat de la reprezentanţă, proprietar unic, rulat doar în Bucureşti şi în vacanţe prin ţară.

Motor 1,4 diesel, 68 de cai frumoşi adică de 11,(3) ori mai mulţi decât pot fi înhămaţi la o căruţă. A bătut/troncănit doar o dată în viaţă (foarte recent) şi atunci i s-au schimbat ambreiajul, distribuţia şi bateria la un service de încredere.

Vehiculul are şi aer condiţionat, geamuri faţă electrice, închidere centralizată, kit fumători / mâncători seminţe şi un radio + CD player care s-ar putea să vină cu un CD complet gratuit înăuntru sau nu.

Tot ce trebuie să faci e să fii primul care îmi dă pe el 3000 de euro.

Şi să comentezi cu “Parkikik”. (Atenţie, se scrie cu trei k iar comentariile fără 3000 de euro nu vor fi luate în seamă!)

Detalii la vasile (a rond) utopiabalcanica punct net.

exterior0

 

* Dacă vreodată ai de ales între acest minunat Ford Fiesta şi dl primar Robert Negoiţă, trebuie să menţionez că Fordul are şi toate taxele plătite.

** Lidl-ul din poze nu e inclus în preţ.

(Update: s-a dat.)

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net