Utopia Balcanica

Kraut rock meets Salam: câştigă două invitaţii moka la Outernational Days 2

V-am povestit încă de astă primăvară ce nebunie totală o să fie între 7 şi 9 iulie la Outernational Days 2.

Dacă vă e lene să clicăiţi mai sus, vă amintesc eu din zbor: un proiect italienesc de exotica, o ceată de tuaregi din Niger, un turc cu o instalaţie muzicală SF, nişte gagici care fac tropical kraut rock în Elveţia, veteranul Mircea Florian şi mulţi, mulţi alţii. Colac peste pupăză, dementul de Salam live with band. What could go wrong?

Plus nişte discuţii interesante, DJ set-uri, ateliere de instrumente dubioase şi atmosfera inconfundabilă a grădinii Uranus pe timp de vară.

Bilete se găsesc pe eventbook şi iabilet, iar programul integral îl aflaţi pe facebook, unde puteţi să bifaţi “Interested” sau “Going” ca să vă ştie lumea de cai breji.

Dar stai! Am şi eu două invitaţii pentru câte 2 persoane la fenomenala întâmplare outernaţională, pe care abia aştept să le dau cadou.

Complet moka.

Trebuie doar să vă anunţaţi intenţia mai jos. Cum vreţi voi: partikip, vleau, vasile tea rugat iulia săi dai şi ei o sută dojdă mi să şia ţigări, mă bag man etc.

Miercuri, 5 iulie, o să trag la sorţi cei doi câştigători, aşa că vă rog să folosiţi un email valid SAU să fiţi pe fază pe facebook în ziua cu pricina.

Baftă!

Update: scuze de întârziere dar felicitări! Dacă vreunul dintre cei doi nu răspunde, găsim pe altcineva.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net