Utopia Balcanica

În sfârşit, Isarlîk: videoclipul

Concluzia firească a primilor paşi ai trupei Islaz (cu care sper că-s prieten, la cât vi i-am arătat) a ieşit acu’ vreo 24 de ore. Gagicilor şi gagiilor, Isarlîk, inima mea, pă film.

Şi dacă pot să-i reproşez ceva, e că e un biet videoclip de trei minute şi nu un întreg B-movie de vacanţă cu Solenze şi otomani şi popi şi drag-cadâne (cadrul ăla e preţios) şi roacăreală. M-aş detaşa şi eu până-n Dobrogea profundă să pun umărul la aşa ceva. Aş accepta plata în ron, leva, icusari, cocoşei, YTL sau căţei iuţi de usturoi.

Oh, şi seminţele alea. Faching seminţele alea.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net