Utopia Balcanica

M-am mentolat câteva zile cu noul glo hyper şi asta e părerea mea

După telefonul cu disc şi troleul 92, a venit momentul să-mi iau la revedere şi de la ţigările mentolate. Norocul meu că am migrat din vreme către şmecheriile astea heat-not-burn, pe care le-am comparat mai demult şi v-am povestit şi vouă cum funcţionează. Probabil în urma acelui review lung şi îmbârligat, prietenii noştri de la glo mi-au trimis cea mai recentă drăcie din gama glo, glo hyper, s-o încerc şi, poaaate, să v-o recomand şi vouă.

(TL;DR: mi-a plăcut. Dacă nu-mi plăcea, nu scriam acest review, fiindcă-i susţinut de glo şi nu-s nici ei dilii să-şi sponsorizeze haterii. Iar lu’ Vasile nu-i zice nimeni ce şi cum să scrie pentru că Vasile e cetăţean suveran.)

Ok ok, deci a venit curierul mascat şi înmănuşat să-mi aducă un glo nou. What now?

Din păcate, am uitat că acum sunt influencer şi nu i-am făcut unboxing, ci

L-am scos din cutie.

Seamănă foarte mult cu vechiul meu glo 2.0: lung cam cât o brichetă, gros cam cât două, îşi spune ofurile printr-un cerculeţ luminos din patru segmente.

Pare trainic şi închegat. În afară de clapeta care acoperă orificiul prin care-l cureţi, nimic nu-i mişcător sau delicat în întreaga alcătuire. Împrumută textura catifelată a lui văru-su glo nano, chiar dacă asta nu-l protejează total de amprente.

Se găseşte în alb, negru, albastru închis şi oranj vibrant. L-aş fi vrut pe ăla oranj da’ cineva de acolo s-a uitat la faţa mea şi i-am inspirat sobrietate.

hărp dărp vasile, ce gagiu serios şi business eşti

L-am folosit câteva zile.

Funcţionează exact ca vechiul glo: bagi, apeşi botonu’, tragi. Floare la ureche. Curăţarea se face la fel de simplu, fără să fie nevoie de ritualuri şamanice ca în cazul altor produse, wink wink.

Bateria m-a ţinut câte o zi şi un pic, pufăind în acelaşi regim (moderat-ish) în care pufăiam cândva tutunul. Ah, şi se încarcă la USB-C, deci pot duce în sfârşit la reciclat 40 de cabluri microUSB de prin casă.

Not bad, glo, not bad.

Noutatea de pe afiş e modul Boost, care intervine la o apăsare un pic mai lungă a butonului, încălzeşte băţul mai tare şi îmi oferă vapori o ţâră mai bogaţi.

Şi beţele au acum alt format. Păstrează biluţa iconică cu mentol şi diversitatea de arome da-s mai durdulii. Ştiu, nu despre ele vorbim acum, dar cred că lăţimea lor e relevantă pentru cea mai bună veste pe care o aduce aparatul ăsta. Care-i aia?

Cea mai bună veste e că n-am mai perceput fierbinţeala şi rezistenţa la inhalare care mă deranjau la vechiul glo. Finuţ. Nu-i o revoluţie faţă de versiunile anterioare, dar e un upgrade cinstit. Şi un gest curajos din partea glo: să recunoască, fie şi tacit, nişte neajunsuri şi să revampuiască tot produsu’ ca să îl satisfacă pe consumator.

Ok, vasile. Cât e halatul?

Oferta şi celelalte amănunte sunt toate grămadă pe site-ul glo.

(Nu cred că ajută la absolut nimic, dar când vine curierul, poţi să-i zici că ştii de ofertă de la vasile ca să-l derutezi.)

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net