Utopia Balcanica

Hei, acum poţi comanda un vasile rar şi pe pânză

Printre cele mai mari bucurii pe care le simţeam în viaţa pre-COVID era să intru să-mi pudrez nasul într-o budă de bar şi să-mi văd desenele groaznice pe pereţi – de exemplu la Trei Beţivi, unde ceva îmi spune că 44 ways to say you got drunk din stânga WC-ului a făcut zeci de gagii să-şi piardă focusu’.

Partea proastă la desenele groaznice ale lui Vasile tipărite pe hârtie era că se decolorau şi se scofâlceau, mai ales în mediul umed şi coroziv al unui grup sanitar.

Partea bună e că acum poţi să le comanzi imprimate pe pânză, numai bune de făcut cadou prietenilor şi duşmanilor.

Mulţumită aceloraşi prieteni de la coolori care şi-au deschis raion de printuri pe pânze sub brandul weframe.ro.

Serios, clic aici, rămâi (fără nişte bani dar primeşti un) tablou.

Ăsta de mai jos, nu se vede în poză da’ în realitate e imens, va înlocui cât de curând posterul meu din buda barului, cu toate că patina vremii şi vandalismul muşteriilor îi dăduseră acestuia din urmă un farmec incontestabil.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Abonează-te

Scriu aici din an în paşti. Acum poţi primi o notificare prin email din an în paşti!
 

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net