Utopia Balcanica

Recomandatele săptămânii: 23-29 noiembrie 2020 (şi 1 decembrie, că de ce nu)

Bunii şi vechii noştri prieteni Circus Pub sunt acum pe Bolt Food pentru ca tu să poţi băga un burger supercinstit la jgheab în condiţii de maximă siguranţă.


Joi, 26 noiembrie, Forum Apulum ne cheamă pă internet la o discuţie despre vot.


FFP nu e doar masca prin care respiri când cobori la carfur să-ţi iei o bere, ci şi Festivalul Filmului Palestinian, care are loc online anul ăsta, între 26 şi 30 noiembrie, mai multe detalii pe feisbucul întâmplării.


De 1 decembrie, iluştrii lăutari Caliu şi Marian Mexicanu filmează un concert super-special care va fi transmis direct din Clejani pentru ca tu să poţi fi patriot oriunde, acasă sau în căbănutsa preferată, la o ţuică fiartă sau crudă.


Până pe 1 decembrie e superofertă pe steam la tot pachetul Paradox. Aşa că dacă ai FOAAARTE mult timp liber poţi să te bucuri cu vreo 75% reducere de Europa Universalis 4, HOI4 sau Stellaris şi la juma’ de preţ de Imperator şi CK2.

Spor la cucerit / manageriat / dat cu capul de monitor / constatat că te-a posedat un demon în nopţile lungi de iarnă.


Şi poate la fel de important, tot de 1 decembrie îndrăgita Melinda Kutasi-Teohari-Paninaro stârneşte în mod simbolic ceaunul de babgulyás să bolborosească multietnic lângă berbecuţu’ dobrogean al celor de la Hala Mahala, adică la Matache.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net