Utopia Balcanica

Recomandările săptămânii: 22-28 martie 2021

Diseară, adică miercuri, 24 martie, Cardinal din Constanţa fac o cântare live la Pertum Studio. Apleacă o ureche spre facebook pe la şapte. Fuzzy garage rock ca la mama acasă (dacă mama are garaj).


Omu’ meu Hanuman taman ce a aruncat în noi cu un scurt, dar care ţi-o dă niţel în freză, mixtape. Cegherau, cum ar zice colegii săi de breaslă. Micul mesia e pe Youtube, iaca mai jos şi o bucată din el, probabil capu’.


Dacă n-ai mai scris de mult un eseu şi ţi-era dor, CORBU a lansat un concurs de creaţie eseistică pentru toate vârstele, ocazie cu care îţi voi oferi un link către Sălajul pur şi simplu ca să citeşti despre ce e vorba.


În sfârşit, Dust in the wind şi-a găsit un rost. Deine. Fucking. Lakaien, care pregătesc material nou.


În altă ordine de idei, Papa de la Şoni e acum şi papa de la Ileana, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. À la carte sau la oală pentru a doua zi, cu livrare sau cu ridicare din Duzilor 25, pe lângă UNATC. Meniul întreg e pe site.

Au şi obrăjori de vită, da. Şi cremă de fasole cu trufe.

foto: Papa (de) la Şoni

(Băgare de seamă la salata de boeuf, s-ar putea să conţină mazăre.)


Şi un teaser.

Propagă această propagandă!

Vasile

Vasile e căpetenia internaţională a bărboşilor (şi a acestui sait). Are multe preocupări, cel puţin în comparaţie cu oamenii care n-au.

Salut, acesta e un mesaj de la fondatorul Utopia Balcanica, Vasile.

Pentru a putea rămâne în continuare semi-amuzantă (că gratuită e tot timpul) şi fără bannere cu pastile de penix, Utopia Balcanica are nevoie de ajutorul tău. Îl poţi sprijini pe Vasile pe Patreon sau, dacă eşti CEO la megacorporaţie, mecenatul cre' că se poate chiar şi deduce din impozitul pe profit. Ar fi un gest care te-ar umple de karmă sau bulan la păcănele. Scrie-mi!

Contact

vasile (a rond) utopiabalcanica punct net